About the Anti-Corruption Hotline

Антикорупционна линия на България

Революционно Оръжие в Борбата срещу Корупция и Престъпност!

Антикорупционна линия на България не е просто пореден телефонен номер за сигнали. Това е вашият личен страж на правосъдието, напреднал инструмент, който ще промени начина, по който гледаме на борбата срещу корупция и престъпления.

Защо Сме Номер Едно?
Нашата изтънчена система гарантира не само анонимност, но и бърза реакция. Не оставяме място за излишни забавления – вашето съобщение е наш приоритет.

Обединете Сили с Нас и Се Запознайте с Героите на Деня!
Не подценявайте силата на сътрудничеството. Нашата линия е тясно свързана с медиите, с неправителствените организации и с правните авторитети. Работим с тези, които могат и искат да променят света.

Не Само Корупция – Заедно Ще Разкрием Всяко Престъпление
От малки измами до големи корупционни афери – ако става дума за престъпление, ние сме на стража.

Антикорупционна линия на България е незаменим инструмент, който ви предоставя ефективен и анонимен начин да сигнализирате за корупция и други престъпления. Това е уникална платформа с лесен и удобен интерфейс, която служи като свързващ мост между гражданите, медиите, неправителствените организации и държавните органи, отговорни за наказателното преследване.

Заедно Създаваме По-Сигурно Бъдеще
Вашата ангажираност може да направи разлика. Присъединете се към нас в нашата обща мисия да създадем прозрачно и сигурно общество.