Unavuje vás vidět, jak firmy zaměstnávají Ukrajince na černo a berou vám tak práci? Nenechte se vystrnadit ze hry nekalými praktikami. Staňte se hrdinou spravedlnosti! ✊

Pomozte nám odhalit tyto podvodné firmy a zajistit, aby všichni měli rovné šance na trhu práce. Když uděláme společně krok proti nelegálnímu zaměstnávání, posilujeme naši ekonomiku a chráníme práva všech pracovníků.

📢 Přidejte se k nám na UkrajinciNaCerno.cz a vytvořme společně spravedlivý trh práce pro všechny! 📢


Na UkrajinciNaCerno.cz chápeme, jaký je význam zajistit, aby všichni pracovníci v České republice byli spravedlivě a legálně zaměstnáváni. Pro společnost je to však mnohem více než jen záležitost pracovních práv. Tím, že pomáháte nahlášením nelegálního zaměstnavatele, podporujete budování silnější a spravedlivější společnosti pro všechny.

Jak to udělat?

Jestliže náhodou narazíte na situaci, kdy je Ukrajinec nebo jiný cizinec zaměstnán na černo, postup je jednoduchý:

  1. Vyfotografování situace: Stačí udělat snímek na svém telefonu, který jasně ukazuje nelegální zaměstnávání.
  2. Zadejte podrobnosti: Přejděte na UkrajinciNaCerno.cz a vyplňte formulář s potřebnými údaji - můžete zahrnout název firmy, místo a další informace, které považujete za důležité.
  3. Odeslat: Kliknutím na odeslání zajistíte, že vaše informace budou správně zpracovány a využity k odhalení nelegálního zaměstnavatele.

Je důležité zdůraznit, že vaše identita zůstane naprosto anonymní.


Proč je to tak důležité?

Každý, kdo hlásí nelegální práci, je hrdinou. Nejenže pomáháte chránit individuální práva Ukrajinců a ostatních cizinců, ale také bráníte poškozování celé české společnosti. Firma, která okrádá daňový systém tím, že nezaměstnává legálně, vlastně berou všem občanům. Vykrádají společnou pokladnu a poškozují veřejný zájem o kolektivní blahobyt.

Naopak, když tyto firmy přinutíme jednat správně a legálně, vytváříme lepší prostředí pro všechny pracovníky, zajišťujeme, že stát má dostatek prostředků na veřejné služby, a posilujeme integritu našeho hospodářského systému.

Pomozte nám vytvářet spravedlivou a transparentní Českou republiku. Nahlášením nelegálního zaměstnavatele dáváte najevo, že věříte v rovnost, spravedlnost a společné dobro.