Jindřich Rajchl, často kritizovaný za dezinformace a organizaci protivládních demonstrací, udělal významný krok ve své straně PRO, přiváděje Michala Haška, postavu dobře známou v českém politickém prostředí. Michal Hašek, čelící kritice za své politické faux pas, se nyní stává jednou z hlavních osobností Rajchlovy strany.

Nelze přehlédnout Haškovy kontroverze, které se táhnou od vymyšlené mluvčí přes luxusní vozidlo zapsané na záchrannou službu až po významné finanční odměny pro jeho blízkou osobu. Kromě toho se neoprávněně chlubil hasičskou uniformou, ačkoliv nikdy nebyl hasičem. Tato historie vyvolává otázky ohledně jeho přínosu pro Rajchlovu stranu.

Před svým přestupem k PRO byl Michal Hašek dlouholetým členem a místopředsedou ČSSD, stejně jako hejtmanem Jihomoravského kraje a poslancem. Jeho nynější roli v jihomoravské organizaci strany Právo Respekt Odbornost (PRO) Jindřicha Rajchla, která je známá svými protivládními stánky, potvrdil místopředseda strany Matěj Drbohlav. Informace byla původně zveřejněna na Haškově facebookovém profilu.