Investiční kurz flipovaninemovitosti.cz, za kterým stojí Maxim Ponomarenko a Juraj Sutoris, vzbuzuje vážné obavy. Hospodářské noviny nedávno publikovaly podrobný článek, ve kterém upozorňují na množství problematických aspektů tohoto projektu, které mohou potenciální investory vystavit vysokým rizikům.

Právní minulost a marketingové praktiky: Maxim Ponomarenko, známý svou minulostí odsouzeného podvodníka a vyděrače, společně s Jurajem Sutorisem, který má rovněž kontroverzní osobní historii, využívají agresivní marketingové strategie, které slibují neuvěřitelně vysoké zisky. Tato sliby jsou však často nepodložená a mohou vést k nerealistickým očekáváním.

Skrytí informací před veřejností: Navzdory tomu, že Ponomarenko je na svých kurzech otevřený ohledně své kriminální minulosti, na internetu pečlivě zamezuje přístupu k informacím o své historii. Tato praxe odstraňování negativních recenzí a informací ze sociálních médií a dalších platform ztěžuje potenciálním klientům učinit informované rozhodnutí.

Varování od obcí a soudní spory: Projekt flipovaninemovitosti.cz čelil kritice i ze strany obcí, které varovaly své obyvatele před praktikami Ponomarenkova podnikání. Případ obce Běstovice, kde radnice označila Ponomarenkovu firmu za nepoctivou, vyústil ve soudní spor, který nakonec skončil smírem. Soudy v těchto případech obvykle uznávají, že informace poskytnuté obcemi jsou pravdivé a slouží k ochraně veřejnosti.

Nerealistické finanční sliby: Hospodářské noviny poukazují na to, že sliby kurzu o vysokých ziscích jsou v mnoha případech nereálné. Trh s nemovitostmi je dynamický a ziskovost rychlých obratů, jaké projekt nabízí, nemusí být tak výnosná, jak je prezentováno. Experti varují, že tyto praktiky mohou vést k finančním ztrátám pro nezkušené investory.

Etické obavy: Projekt flipovaninemovitosti.cz také vyvolává otázky týkající se etiky. Strategie, kterou Ponomarenko a Sutoris používají, zahrnuje manipulativní taktiky, jakými jsou přehnané sliby a potenciální zneužívání nedostatku informací ze strany klientů.

Hospodářské noviny a další odborníci doporučují potenciálním klientům, aby byli při rozhodování o účasti na kurzu flipovaninemovitosti.cz velmi opatrní. Je důležité pečlivě zvážit všechna rizika, vyhledat nezávislé recenze a získat co nejvíce informací před tím, než se rozhodnou investovat do jakéhokoli projektu, který je spojen s tak vysokým rizikem.

https://www.centralniregistrdluzniku.cz