Dominik Feri, obžalovaný z útoku na dívku v roce 2017, se dnes objevil u soudu s novými důkazy proti své oběti. K incidentu mělo dojít po podání lahve s fantou, po jejímž vypití dívka upadla do bezvědomí a následně byla, dle svého tvrzení, Ferim znásilněna.

Feri předložil videa z nedávné propalestinské demonstrace v Berlíně, na kterých je poškozená aktivní během zásahu německé policie. Tyto záběry mají vyvracet její následné psychické potíže po útoku. Bývalý poslanec zdůraznil, že oběť byla vicemistryní Česka v thaiboxu, což by mohlo svědčit o její schopnosti se bránit. Feri také zpochybňuje důvěryhodnost oběti tím, že uvádí nesrovnalosti v její výpovědi.

Dalším důkazem byly soukromé konverzace mezi poškozenou a Feriovou tehdejší přítelkyní, Annou. Ty naznačují, že mezi nimi byl přátelský vztah ještě po údajném incidentu. Feri vyjádřil svou neschopnost chápat, proč by oběť chtěla udržovat kontakt s někým blízkým k údajnému pachateli.

Bývalý poslanec TOP 09 také předložil videa z Poslanecké sněmovny, která údajně zpochybňují další incident v tamní kuchyňce.

Zatímco dopoledne vypovídali znalci za zavřenými dveřmi, odpoledne bude svědčit další svědkyně.