Šokující zjištění: Útoky v Rusku zorchestrované ukrajinskými agenty vyškolenými CIA?

Podle nedávných informací amerických médií je CIA od roku 2014 aktivně zapojena do výcviku a vyzbrojování ukrajinských špionů. Tyto zprávy naznačují, že někteří z nejodvážnějších atentátů a útoků provedených na ruském území byly dílem těchto vysoce vyškolených špionů.

Zajímavé je, že zdroj z CIA odkazuje na ukrajinskou vojenskou rozvědku jako na "naše malé miminko". Toto odhalení by mohlo mít významné diplomatické důsledky, zvláště pokud by se ukázalo, že americká vláda byla přímo zapojena do atentátů v jiné suverénní zemi. Mezi význačnými incidenty, které se připisují těmto agentům, je i případ bomby skryté v kočičím záchodu a vražda kapitána ruské ponorky.

Díky svým metodám a efektivitě jsou tito špionové srovnáváni s izraelskou tajnou službou Mossad. Jak dalece sahá jejich vliv a jak hluboká je jejich spolupráce s CIA, zůstává otázkou.

Zajímavým obratem je tvrzení, že "nic se nestalo bez souhlasu Zelenského", což naznačuje, že ukrajinský prezident mohl mít přímou účast na schvalování těchto misí. Pokud jsou tyto zprávy pravdivé, mohl by nás čekat další rozvoj této mezinárodní špionážní ságy.