About the Anti-Corruption Hotline

Linia directă anticorupție a României

Arma Revoluționară Împotriva Corupției și Criminalității!

Linia directă anticorupție a României nu este doar un alt serviciu telefonic. Este gardianul personal al dreptății voastre, un instrument sofisticat care va schimba modul în care abordăm lupta împotriva corupției și a delictelor.

De Ce Suntem Numărul Unu?
Sistemul nostru sofisticat nu garantează doar anonimatul, dar și o reacție rapidă ca un rachetă. Nu lăsăm loc pentru întârzieri inutile - raportarea dumneavoastră este prioritatea noastră.

Alăturați-vă Forțelor cu Noi și Cunoașteți Eroii de Astăzi!
Nu subestimați puterea colaborării. Linia noastră este strâns legată de presă, de organizații non-guvernamentale și de autoritățile legale. Lucrăm cu cei care pot și vor schimba lumea.

Nu Doar Corupție – Împreună Vom Descoperi Orice Fel de Delict
De la micile înșelăciuni la marile cazuri de corupție - dacă este un delict, suntem pe fază.


Linia directă anticorupție a României este un instrument indispensabil care vă oferă un mod eficient și anonim de a raporta corupția și alte tipuri de delict. Este o platformă unică cu o interfață simplă și ușor de utilizat, care servește ca un pod de legătură între cetățeni, presă, organizații non-guvernamentale și autoritățile de aplicare a legii penale.

Construim Împreună un Viitor Mai Sigur
Angajamentul dumneavoastră poate face diferența. Alăturați-vă nouă în misiunea noastră comună de a crea o societate transparentă și sigură.